Donderdag 6 juli

Donderdag 6 juli – Onze dochter is jarig

image015.jpg“Leontine is vandaag jarig. Na 50 km moesten we in Vigny schuilen voor de regen. De touruitzending begint ondertussen, maar wij moeten weer verder. We zien wel waar we uitkomen, de zon schijnt in ieder geval weer. Er waren veel klimmetjes tot 7 procent. Op het laatst ging het niet meer met Beppie. Ze kon niet meer blijven zitten tijdens de laatste klim. Ik stopte net op tijd. Na een tijdje uitrusten is ze gaan lopen. 200 meter verder zagen mensen haar lopen en riepen ons naar hun huis. Ze waren Portugees en zijn zelfs 30 kilometer van Santiago geboren! Na een half uurtje herstel zijn we na dit hartelijke ontvangst weer vertrokken voor de laatste 300 meter klimmen en 2 kilometer vlak naar de camping. We hebben vandaag 80 kilometer gefietst en zijn om 19u aangekomen. De camping ligt 6 kilometer onder de Seine bij de plaats Mantes la Jolie. Het totaal na 6 dagen is nu 626 kilometer. Tijdens de afdaling naar de Seine haalden we 62,5 kilometer/uur. Bergop haalden we net 6 kilometer/uur.”

Plaats een comment bij dit nieuwsbericht

Posted by Esther on
Geplaatst op 05-07-2006 om 13:37:52

Hoi Beppie en Leon, geweldig dat jullie reisverslag gewoon te volgen is. Ik heb de site gevonden.... Hopelijk koelt de onweer de lucht wat, want ik moet er niet aan denken om in deze hitte 100 km per dag te moeten fietsen. Veel succes en ik blijf volgen.
Posted by Jacques en Wilma on
Geplaatst op 05-07-2006 om 20:53:14

Lieve Beppie en Leon,
Wat fijn dat we jullie tocht op deze manier kunnen volgen.De start is gemaakt en tot nu toe goed verlopen. Wij wensen jullie veel fietsplezier en kijken uit naar jullie volgend verslag.
Groetjes, J en W.
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)

Please type the letters and numbers shown in the image.Captcha Code